Nelly High Heels - i Gävle

På lördag (18 aug) kommer Nelly High Heels åter igen till Gävle och Goya. Roligt med skor igen efter några svängar med "Catwalk". Jag ska vara värdinna (igen!) och det är så otroligt roligt! Hoppas jättegärna att ni vill komma och göra oss sällskap denna kväll.
 
Klockan 22 slår vi upp portarna för er skotokiga tjejer som väntar utanför. Ett par gratis skor och en fin goodiebag väntar de 100 första gästerna. Åldersgränsen är 18 år och inträdet 100 kronor.
 
All info finns att läsa HÄR, där du också kan OSA:a till eventet, och om du inte kan komma till Gävle hittar du även alla andra städer där.
 
 
Hoppas vi ses på lördag! ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennyh

Åh jag orkar verkligen inte gå och behöva köa, haha. Hur fick du vara värdinna första gången? Det vill jag också vara! :P

Svar: Jag fick bara ett mail där de frågade om jag ville vara värdinna, och sedan har det fortsatt, har väl varit nöjd med mig, hehe ;) Kan skicka iväg ett mail och höra om de behöver någon till och isf tipsa om dig! Så gjorde jag med Dessan förut :)
IDASWARDROBE.com

2012-08-13 @ 14:15:15
URL: http://www.jennyh.se
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Åh kul! Ska tyvärr upp till Umeå i helgen annars hade jag nog övervägt en weekend i Gävle! ;D

Svar: Vad synd! Hade varit så roligt att setts igen annars, men vi får ta det vid ett annat tillfälle :) Hoppas Umeå blir fint!
Kram!
IDASWARDROBE.com

2012-08-13 @ 15:33:08
URL: http://adaras.se
Postat av: Wysteriia

Åååh...jag jobbar på Söndag så åker hem från Valbo på Lördag :( TYPISKT!

Svar: Nämen, vad ska det vara bra för? :( Vad gör du i Valbo?Kram!
IDASWARDROBE.com

2012-08-15 @ 10:44:19
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: alexandra ekstrand

Åh, vad roligt att vara värdinna, det skulle jag också vilja vara! :) ha det så jättekul ikväll finis. Önskar jag kunde komma, men jobbar tyvärr tidigt imorgon. Kram!

2012-08-18 @ 13:16:29
URL: http://alexandrasmode.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0