Desire

Två bilder på mig från i lördags i brist på annat. På instagram hittar ni mig som idaswardrobe.
 
Läppstiftet är "Desire" från Lily Lolo (som ingår i "Retro glamour collection"). Är grymt nöjd med det. Färgen är ursnygg och lättburen, och läppstiftet är mjukt och fint på läpparna + att det håller riktigt bra!
 
Halsbandet är det jag bloggade om för några dagar sedan, från Lindex! Du hittar det HÄR och Lindex har just nu fri frakt, samt att du får 25% rabatt på en vara om du skickar julkort via dem.
 
 

Kommentarer
Postat av: ida

fina du , de va jätte fint !

Svar: Åh, tack finis! Kram
IDASWARDROBE.com

2012-12-12 @ 11:13:28
URL: http://idacharlottepettersen.blogg.se
Postat av: Sofia

jag är ensam tjej ja :) Haha
läser teknik & företagsamhet :)

2012-12-12 @ 13:29:43
URL: http://byfia.com
Postat av: Sissi

sv: tack så mycket :) jo, jag läste bland annat jönköpings två distanskurser "visuell kommunikation" och "digital bildbehandling" och jag gillade upplägget mycket, intressanta lektioner och lagom många uppgifter. Däremot var kurserna väldigt grundläggande, speciellt bildbehandlingskursen där jag tyvärr inte lärde mig en enda ny sak som jag inte redan kunde. Visuell kommunikation var lite mer givande på grund av att det var mer tankar om hur man får får fram det man vill berätta i en bild - men även i den så var det en stor del av innehållet som jag kunde sen innan. Men är man mer nybörjare inom foto än vad jag är så tror jag att man skulle uppskatta kurserna ännu mer, för det är bra kurser!

Svar: Precis de två jag har sökt, fick antagningsbesked idag! :) Även om det är grundläggande så är det perfekt att kunna få papper på kunskaperna! Ska bli jätteroligt att läsa dessa istället för de it-kurser jag läser nu hihi :)
Tack för infon! Kram
IDASWARDROBE.com

2012-12-12 @ 14:23:59
URL: http://enligtsissi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0