Det här händer just nu...

Jag överlevde Peace & Love, har bara haft fullt upp med jobb, hökörning, vedklyvning, besök av mamma m.m. sen jag kom hem! Just nu är det en förkylning som håller på att ta livet av mig. Trodde verkligen att jag skulle svimma åtminstone när jag och syster var och shoppade idag. Köpte klänningar till min 25-årsfest! Provade säkert närmare 15 stycken. Tre fick följa med hem. Får man ha ombyte på sitt eget födelsedagskalas? My super sweet 25... :)


Nyss kom min kära katt Eddie in och jamade efter matte. Han hade med sig en stor sork som han tyckte jag skulle knapra på framför datorn. Hua! När inte jag ville ha den åt han upp den själv. Det knastrade! En liten blodpöl blev kvar som jag fick ta bort... Tack mattes älskling!Systers pojkvän J och jag väntar på bussen i Borlänge.

Peace and love are the words I know

Nu sticker jag på festival! Ha en underbar helg i solen kära ni!


High heels

Lite beroende är jag nog allt, av skor och höga klackar. Titta bara på mitt senaste tillskott. Kunde inte ställa tillbaka dem på hyllan efter att mina fossingar hade fått prova dem. Lycka!


Från Scorett. 

Hattifnatt

Idag sprang jag in på KappAhl för att köpa en väska till Peace & Love. Kom ut med dessa två (och en väska). Rätt snygga va? :) Skyddar fint mot solen. Cowboyhatten får nog följa med till Borlänge på torsdag!


Hihihi, jag tror jag döööör. Titta Lizzy här, tror hon gör grimaser åt matte som fånar sig framför kameran :D Mattes hjärta ♥

Sad but true

Varslet slutade i en uppsägning för min del. Det gör så ont. Men jag får i alla fall ett vikariat i tre månader extra. Så jag har arbete till sista november. Och hur det ser ut då kan ju ingen veta. Jag tror det ordnar sig, på ett eller annat sätt. Men kanske man borde läsa lite jobbannonser tills vidare. Om det nu finns några lediga jobb?

Ska försöka att itne gräva ner mig för djupt i det här. Tårar ger mig inte mitt jobb tillbaka. Tänk om det vore så enkelt ;) Har Peace & Love att se fram mot nästa vecka, och sen ska jag ha födelsedagskalas/grillfest när jag fyller veckan där på!


Livet är hårt för dom hårda.


Bloggare på heltid?

I morgon får vi på Sandvik IT besked angående varslet. Jag hoppas så innerligt att jag får stanna! Håller tummarna och ber till högre makter. Kommer bli en jobbig dag imorgon oavsett besked. Men ändå skönt att få höra, till slut. Det jobbiga är ju att gå och vänta...
Vad gör jag om jag blir arbetslös? Det har jag aldrig varit. Började jobba våren när jag skulle gå ut gymnasiet, och så har det bara fortsatt sedan dess. Jag vill inte sluta jobba. Ska jag gå tillbaka till McDonald's? Verkar vara välkommen dit i alla fall. Känns skönt! Eller blogga på heltid? Då skulle jag lova att uppdatera mer :)

Nu ska jag ut i regnet och ta in mina hästar. Fick plocka fram vattentäta vintertäcken idag för att de inte skulle frysa... :( Sverige är fantastiskt!

Cross Country

Förra helgen var jag och syster Hanna ner till Strömsholm för deras stora tävlingar. Syster Sofia kunde tyvärr ej vara med i år då hon hade "oturen" att jobba på Sweden Rock istället. Tyvärr rätt dåligt väder med både spöregn och hagel, men massor av fina hästar, spännande tävlingar och trevliga människor.

Fälttävlan
är ju helt klart det största dragningsplåstret för min del, men i år var det bara en klass. Mycket jobb med dessa banor och hinder, så fårstår att de minskar ner på det. Mamma och Nalle har jobbat med banan, tillsammans med massa andra människor förstås. Bland annat så var det Badmintons banbyggare James Willis som var årets banbyggare. Jätteroligt att han ville komma till Sverige! Vi hade en riktigt trevlig fredagkväll tillsammans hemma hos mamma med "Badminton-gänget". God mat, dryck och hästprat :)


Maj

Månadens...

...bästa:
 Sommar!
...sämsta: Missade två kära vänners 25-årsfest förra helgen p g a jobb :(
...roligaste: Fick ju vara hundägare i en vecka. Det är mysigt.
...jobbigaste: Varslet är fortfarande inte så skoj...
...film: Såg Änglar och Demoner på bio i mitten av månaden.
...musik: En del Sonata Arctica har det blivit. T.ex. Gravenimage.
...läsning: Forumet på minhembio, systemkameraavdelningen.
...händelse: Jag har börjat springa, skulle ju göra det när snön försvann, så var väl dags nu.
...vill ha: En Pentax K-7, ja tack!
...köp: Biljett till Peace & Love!RSS 2.0

IDA - shopaholic workaholic rockaholic