Dove VisibleCare

Minns ni att jag fick hem ett paket från Buzzador med duschcreme från Dove för en månad sedan? Nu har jag testat produkten sedan dess, och tänkte ge er min åsikt om den, om någon är intresserad :)

Ni har kanske sett reklamen som går på teve nu? Duschcremen Dove VisibleCare lovar mjukare och smidigare hud redan efter sju dagar, och synligt vackrare hud efter tre veckors daglig användning.

Hur har då detta fungerat på mig?
Jag tycker absolut att min hud är mjukare och finare, mindre "skorvlig" så att säga, och jag har även fått kommentarer om min lena hud, så där verkar den göra ett riktigt bra jobb! Sen om den ser vackrare ut vet jag inte, känns svårt att jämföra mot tidigare.
Konsistensen på Dove VisibleCare är tjock och härligt krämig, den rinner inte iväg och är riktigt skön att använda. Det negativa med att den är så tjock är väl att det är svårt att få ut den ur flaskan. Jag hade önskat en luftdriven pump som trycker upp resterande creme hela tiden, som t.ex. brukar finnas för hudlotion.

På det stora hela är jag riktigt nöjd med Dove VisibleCare, och kommer definitivt fortsätta att använda denna duschcreme.Jag vet att ni är flera andra som också har testat Doves nya duschcreme. Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Heffler

Jag antar att min huskur, Helosan och Babyolja, står sig slät i sammanhanget... ;P

2010-04-11 @ 18:40:14
URL: http://www.heffler.blogspot.com
Postat av: STYLEMIND

Vill också prova den där duschcremen!! :)lagt upp lite bilder från min kryssning...!kram

2010-04-12 @ 15:27:42
URL: http://stylemind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0