Min söndag

Hej finisar! Min dag har bestått av resande. Klockan 07 imorse lämnade jag ett Hemsedal täckt av nytt, vitt, fluffigt puder... Lagom att komma nu när jag åker hem! Nu har jag precis landat här i lägenheten efter ett besök hos syster och en sväng på ICA för att fylla på kylskåpet lite. Imorgon är första dagen på nya tjänsten. Spännande! Dags att leta reda på några kläder o hoppa i säng! Natti!
 
1. På Gardermoen innan hemfärd 2. Starbucks i väntan på flyget 3. Lyxshopping! 4. Syster bjöd på te och hembakade bullar ikväll
 

Vackert

 
Slalombacken igår och längdspåret idag. Svårt att klaga på livet just nu. Efter 16 km på längdskidorna lyxar jag med chips, Marabou och Smirnoff Ice. Och finaste killen bredvid mig ♥ Livet leker! :)
 

Hemsedal

Hej på er snyggingar! Jag är i Hemsedal med snyggingen min och njuter av en semestervecka. Avslutade höstterminen med ett A i Webbutveckling, det känns som något att fira! Förutom det börjar jag ett nytt jobb på måndag, mer om det en annan gång... :) Nu ska jag fortsätta myset med baby - soffläge med varsin dator på magen efter norsk nationalrätt - pizza! ;)
 
Dagens outfit denna vecka: hjälm POC, goggles Dragon, jacka Four Elements, byxor Sweet, skidor K2 MissBehaved :)
 
Hoppas ni har det fantastiskt hemma i Sverige! Pussar!

RSS 2.0

IDA - shopaholic workaholic rockaholic